Slovenija bo v letu 2014 ...

Ne verjamem raznim napovedim, kaj se bo zgodilo v našem (mojem) življenju, ker sem prepričana, da si usodo krojimo sami. Koliko truda vložimo, toliko lahko potem pričakujemo nazaj. Kolikor smo vztrajni, tako daleč prilezemo. Kolikor smo iznajdljivi, tako visoko lahko kujemo svoje cilje.
In toliko kot smo pripravljeni tvegati in biti spontani, bomo doživeli. Dolgočasen človek ima dolgočasno življenje. Človek, ki tvega, ima življenje polno zanimivih izzivov. Pa naj bo njegova luna v prvi hiši ali v četrti.
Vedno, ampak res vedno preskočim horoskope. Niti za zabavo se mi jih ne ljubi brat. Se mi zdi, da bi bila tista minuta, ki bi jo namenila za to stran vržena minuta.
Sem bila na eni takšni "seansi" s kartami. Pa se je vse napovedano sfižilo. Vse. In od takrat vem, da je vse odvisno samo od mene. Samo mene. Tudi ti mi ne moreš polepšati ali poslabšati dneva, če ti tega ne dovolim. 

Danes pa bom malo prelomila svoja načela. Na radiu sem malo prej poslušala o tem, kaj astrologi (beri: ljudje z veeeliko in preveč domišljije ter zmožnostjo branja osebnosti človeka) napovedujejo naši državi. Žal pa sem ujela samo zadnji del prispevka ... Zato sem se posvetovala še s stricem Googlom, da vidim, kaj napovedujejo za nas, ki baje živimo na sončni strani Alp.

Slovenija in njeni prebivalci konec koncev nismo odvisna (samo) sami od sebe, ampak na tistih nekaj ljudi, ki sedijo na udobnih stolčkih, zbranih ob "okrogli" mizi, ki mislijo, da vedo vse, da so rešitelji naše blaginje. No, v resnici pa nimajo pojma o življenju, njihova druga osebnost pa je naravnost za v Camp 22 (zapor v Severni Koreji in zanj pravijo, da življenje tam predstavlja najbolj mučno smrt, ki si jo lahko človek predstavlja).

Za to, da smo tako globoko v dreku, da zrak zajemamo še samo s slamicami, ki gledajo iz te rjave gmote, ne potrebujemo napovedi. Bi bilo pa lepo prebrati kaj pozitivnega o prihodnosti. Za malce zagona pri naši borbi. Za boljši jutri. Za dostojno življenje. Za kruh ... 

Pa da vidim, če bom v dveh različnih astroloških napovedih našla kanček pozitivizma (oprostite mi nekatere cinične pripombe v oklepajih, prosim!)... 

1. 
Kar se tiče samega gospodarstva, se nam obetata dve skrajnosti. Po eni strani se bodo gospodarske težave le še poglobile, po drugi strani pa se v okviru gospodarstva na določenih področjih začno določeni premiki in novi razvoji (predvsem zato, ker to ni običajna praksa v krizi. Nekateri tonejo in tonejo, najdejo pa se posamezniki, ki kljub vsemu vztrajajo in se z dobrimi podjetniškimi idejami popeljejo na sam vrh. Res nekaj novega so napovedali ... ). Težave, ki se bodo poglobile v prvi polovici leta, bodo v nekoliko milejši obliki zadihale v drugi polovici leta, skorajda pred iztekom leta 2014. Nekakšen konec določenih težav se nam obeta šele v letu 2015. Sila zanimiv je podatek, da vse, kar se nam obeta v letu 2014, prinaša usodne dogodke in za seboj ponese marsikatero usodno dogajanje (ker ni vse, kar se zgodi v danem trenutku predpogoj za naslednji dogodek? Vse, kar naredimo ali ne naredimo, rečemo ali ne rečemo ima posledice.). Slovence težak mesec čaka v februarju in maju, potem ko se nekoliko svetlejši trenutki začno avgusta. Nepravilna posledica delovanja v vrhu vlade bo ravno v tem času močneje prišla do izraza (so že kdaj ravnali ne-nepravilno?), izognili pa se ne bomo niti finančnim težavam (a bejž no bejž ... v gospodarski krizi bomo imeli finančne težave?!?)  in demonstracijam. Transformacijo bodo doživela marsikatera podjetja in posledično sama delovna mesta.
Tudi v letu 2014 bomo priča naravnim katastrofam, razni potresi in poplave nam ne bodo prizanesli niti to pot. A brez skrbi, narava, tako kruta kot je bila pred leti, to pot ne bo.
Potem ko bo v prvi polovici leta slovenski narod zaznamovala ženska, bo v drugi polovici leta – še bolj pa v letu 2015 – v ospredje stopil zrel moški (zrel - psihično ali samo fizično?). Za Slovenijo bodo pomembni stiki s tujino, ki bi se ob pravilnih vložkih marsikje obrestovali.
Kar se tiče posameznikov, bodo zaradi še vedno prisotnega Saturna v Škorpijonu najbolj trpeli Škorpijoni in Biki, njegov vpliv, a v lažji obliki, pa bodo čutili tudi Vodnarji. Veliko preizkušenj in sprememb čaka ljudi, rojene v Ovnu in ljudi, rojene s podznakom v že omenjenem Ovnu (ojoj, jaz sem rojena v Ovnu ... paaaaniiikaaaa!).
Za vse ljubitelje zlata je silno zanimiva informacija, da bo s prihodom Jupitra v Leva v poletnih mesecih 2014 cena zlata narasla (dejmo ga pokupit! Ker bomo očitno obogateli, če ga bomo imeli na zalogi ... ).
Kar se tiče samih odnosov bo čedalje bolj poudarjena duhovnost, strpnost in razumevanje pa bosta vrednoti, ki bosta končno dobili svoj pravi pomen med ljudmi (se mi zdi, da je tudi tole že nekam znan trend zadnjega leta ali dveh ...).
Obdobje slabih pet let se bo z iztekom 2014 nekoliko omililo, krivulja navzgor pa se za Slovence začne pomikati v letu 2015 (Juheeeeej =D).
- Priznana vedeževalka in astrologinja Tiara

2. 
REPUBLIKA SLOVENIJA – NJENA PRIHODNOST
Republika Slovenija, karakterno gledano, je poznana po tem, da je potrpežljiva, stabilna in vztrajna (to, da so ljudje takšni, verjamem ja. Ker morajo biti, če želijo preživeti. Da pa ima država kot institucija karakteristike ... No, še posebej "stabilna" jo "odlično" opiše!). Dan ji je smisel za organizacijo in natančnost (smisel za organizacijo ...?!) . Nagnjena je k rutini, včasih tudi k pohlepu (prva pametna!). Vse kar se v njej dogaja, občuti zelo globoko in trajno, vendar tega ne pokaže. Za njo je značilno, da je diskretna in tudi rezervirana (da je diskretna... ja no, tatvine je skrivala zelo dolgo. Vse pohvale za "njeno" molčečnost in stanovitno držo! -*aplavz*). Zvesta je svojim načelom (načelom tajkunov?). Kar se tiče gospodarstva, je uspešna na tistem področju, kjer je poudarek na fizičnem delu (o tem, koliko podjetij, ki se je ukvarjalo s fizičnim delom, je propadlo, pa raje ne bi več ...). Vredna je zaupanja, zaradi svoje urejenosti in natančnosti. Napreduje počasi, vendar vztrajno. Svoj uspeh dolguje stalnemu trudu (čigavemu?). V sebi ima veliko željo po izražanju in iskanju kontaktov. Družabno, profesionalno in materialno bo uspela s svojo iniciativo – pobudo in spodbudo k delovanju -  in osebnim delovanjem. Želi blesteti in upravljati. Vseskozi jo spremlja vibracija upravljanja.
Njena življenjska pot ima poudarek na odgovornosti in čustveni skladnosti. Dana ji je možnost izbire, saj se ni mogoče vedno napotiti v pravi smeri. Če izbere pozitivno in ambiciozno pot, se bo hitro vzpenjala in prišla daleč in visoko (očitno smo to pot zgrešili nekje ...) . V nasprotnem primeru pride do oklevanja in premikanja v različnih smereh. Posledice takšnega ravnanja so redkokdaj dobre. Njena pot simbolizira odgovornost, ki se lahko spremeni v oviro ali izkušnje. Vsi ljudje v RS smo kot ena družina (o ja, prav vsi se imamo radi, si pomagamo med seboj in naša najljubša pesem je: "Mi se mamo radi, radi, radi, radi" ...) , in odgovornost za njih ima RS. Včasih želi sprejeti odgovornost za celi svet. Za uspešno obvladovanje te svoje poti je zelo pomembno, da ima svobodno voljo. Biti pa mora tudi strpna in prilagodljiva. Nagnjena je k odličnosti, kar ji lahko dela probleme.
Kombinacija osebnega števila, njeno poslanstvo, pove, da bo uspešna pri fizičnem delu (to smo pa že prebrali ...) ter da je uporna in dinamična. Navezana je na svoje prebivalstvo (zanje bi dala življenje *zelo teatralno*). Pri sodelovanju z drugimi državami, ji je usojeno, da jo one izberejo, čeprav včasih rada sama izbira. Pri svoji izbiri pogosto naredi napako in prisiljena je, da mora zdržati do konca (vedno so krivi drugi!). Skozi celoten obstoj, jo spremlja veliko trpljenje in doživlja težke preizkušnje, ki so povezane z gospodarstvom oziroma fizičnim delom (malo prej je bilo omenjeno, da je to njena najsvetlejša točka?). Najbolj ji ustreza delo, ki je povezano z več državami. Vse skupaj tvorijo eno celoto. Npr. pri vzgoji in predelavi hrane: ena država ima večji poudarek na poljedelstvu, druga vinogradništvu, tretja živinoreji, četrta sadjarstvu,… Individualno ni tako zelo uspešna. Bolj je uspešna, ko dela v skupini (ker ne zmoremo (znamo) sami?). Poznana je po svoji pridnosti in discipliniranosti (navadni državljani že mogoče). Na ta način ima omogočeno, da premaga težave in priplava na površje. V sebi nosi nekaj dednega in če hoče lepšo prihodnost za svoje prebivalstvo, mora to nasledstvo spremeniti (dedovali smo pa od koga?). Ima zelo težke in pogoste materialne težave, ki jih zelo težko reši (samo citiram dva stavka nazaj: "ima omogočeno, da premaga težave in priplava na površje"). Opozorilo! V sebi ima težnjo, da bi bila v središču pozornosti, zaradi tega je nagnjena k temu, da poskusi in dela tisto, kar ji sicer ne ustreza. Pripravljena je sprejeti vse, da bi bila sprejeta v družbo.
Zaradi vpliva, njenega osebnega števila na njeno astrološko znamenje, je še bolj nagnjena k svojim prebivalcem, harmoničnemu vzdušju (u ja, živimo v harmoniji. Vsi se z vsemi strinjamo!) v državi in dobremu sodelovanju z drugimi državami. To ji pomeni vse. Pri sodelovanju z drugimi državami ima pogosto občutek, da je žrtev tega sodelovanja. Pripravljena jim je nesebično pomagati, zato rade z njo sodelujejo.
Za uspešno delovanje RS je zelo pomembno da:
- ima sposobnost razmišljanja in analize. Zaupanje in ideje. Rada raziskuje in svoja odkritja zapisuje. Včasih tudi stremi k svojim idealom.;
- ima sposobnost prilagajanja in sprave (prebivalci, harmonija, dolžnost). Zelo dosti ji pomeni, da so odnosi med njenimi prebivalci in drugimi državami dobri. Pri teh odnosih išče skladnost. Zelo dosti ji pomeni harmonični odnos.;
- je delovna in da konkretno deluje. Tu prihaja do težav, ker se težko organizira za neko delo, in pri njem ji primanjkuje vztrajnosti (prej so jo označili za zelo vztrajno?!?). Naučiti se mora konstruktivno delati. Izogiba se naj nemarnosti in stališča »bo že kako«. Neguje naj stabilnost.;
- ima sposobnost sodelovanja in druženja. Rada sodeluje in se druži z drugimi državami. V sebi ima duh sodelovanja in vedno išče družbo.;
- ima sposobnost napredka na materialnem področju (malo prej pa smo imeli velike težave na materialnem področju ... Odločite se že za eno trditev nooo!), privlači uspehe. Tu prihaja do težav pri vzdrževanju ravnotežja na tem področju. Poiskati mora pravo življenjsko ravnotežje in ne živeti le za denar in materialne dobrine, vendar jih ne sme prezirati. Izogibati se mora ekstremnih oziroma pretiranih stališč.
Povzetek: Prebivalci RS bodo uspešni, ko bodo ustvarjali s svojim fizičnim delom, in to v skupinskem delu. Stalno se bodo izobraževali in delali na osebni in duhovni rasti. Poudarek je tudi na kontaktih in sodelovanju. Vse to skupaj bo pripeljalo do finančne stabilnosti (ste prebrali? Usmerite se v poklice, kjer se dela predvsem fizično!).

(Del, ki me najbolj zanima ...) Splošna napoved za leto 2014
V tem letu je velik poudarek na delu na osebni in duhovni rasti. Posvetili se bomo poduhovljenju, pridobivanju znanj in dajanju drugim. Zelo bomo občutljivi, ranljivi in negotovi (spet so odkrili toplo vodo). Življenje nas bo, na nek način prisililo, da bomo reševali stvari, ki smo jih ves čas dajali na stran. To nas bo precej psihično obremenilo. Prvo bomo začeli reševati gospodarstvo (čas bi bil). Ta čas je ugoden, da se rešimo čustvenega trpljenja in bremen. Zelo bomo uporniški in pride lahko do medsebojnih nesoglasij (kako? Če smo zelo harmonični?). Naučili se bomo stvari sprejemat mirno in z oproščanjem (oprostite državniki, da vam ne zaupamo!). Posvečali se bomo tudi humanitarnemu delu (glede na to, da ljudje ne morejo preživeti z lastnimi dohodki, je logično da pomagamo). Paziti moramo, da se ne navežemo na ljudi oziroma države, ki bi nas lahko izkoriščali oziroma izkoriščale. Vse stvari bomo urejali z zamudo in odlogi (tudi če bi stvari rešili jutri, bi bilo prepozno!). V tem letu bo na nas, numerološko gledano, vplival planet Uran.
Napoved za RS za leto 2014
RS se v letu 2014 nahaja v letu usode, ko na posamezne dogodke ne bo imela veliko vpliva. Morala bo iti skozi določene usojene kode, zato bo najbolje, da se prepusti trenutku, da jo vodi. Delovala bo umirjeno in počasi (počasi - kot zmeraj). Paziti bo morala na denar, ne preveč zapravljati in biti previdna pri investiranju (kot da so bili ljudje na stolčkih kdaj razsipni pri nas?). Pogosto bo naredila korak naprej in dva nazaj, vendar bo vseeno prišla do cilja. Uspela se bo izvleči iz problemov, skrbi in finančne krize (šampanjec!).
V obdobju od 25. junija 2013 do 25. junija 2014 se na gospodarskem področju pripravljajo stvari, ki bodo pripeljale do pozitivnih sprememb (aja, to se pa že dogaja, ja).
V obdobju od 1. januarja 2014 do 25. junija 2014 na te priprave nima RS vpliva, ker se vse ureja tako, da bo za njo in njene prebivalce najbolje.
V obdobju od 25. junija 2014 do 25. junija 2015 pa se bodo začele, te, spremembe uresničevat (predvsem zelo lepo napisan stavek!).
V obdobju od 25. junija 2014 do 31. decembra 2014 na uresničevanje sprememb ne bomo imeli velikega vpliva. Vse se bo uredilo za naše najvišje dobro (če povzamem nimamo vpliva ne v obdobju od 1. 1 do 25.6, niti od 25.6 do 31.12 ... Ne bi bilo lažje, če bi napisali da v tem letu nimamo vpliva na spremembe?).
V obdobju od 1. januarja 2015 do 25. junija 2015 bomo imeli nekakšne predpriprave za novo rojstvo (doba nosečnosti torej ... znamo biti napeti, pa živčni in utrujeni, čustveno zmedeni ...).
V obdobju od 25. junija 2015 do 31. decembra 2015 bo prišlo do novega rojstva RS (bomo postali druga Republika Slovenije?).
Rešitev iz krize
Prebivalci RS bomo začeli drugače gledat na življenje. Najbolj nam bo pomembno, da imamo dom, torej streho nad glavo, oblačila, da nas ne zebe, in živila, da nismo lačni. Ne bo pomembna blagovna znamka! Nekoč je bila samo ena vrsta svežega mleka (se mar vračamo v te čase? To pomeni, da bodo mlekarne propadle?). Materialne dobrine ne bodo več na prvem mestu. Marsikdo si bo sam pridelal oziroma redil, za svoje potrebe, zelenjavo, sadje in meso (že kupujem prašiča - samo ne vem kje natančno nag ga imam?). Ljudje bodo sami iskali, kako se lahko rešijo iz krize. Dajali bodo povod za vpeljevanje novitet in delali spremembe na obstoječem (slišani bomo?). Do tega bo prišlo, kar samo od sebe, ker iščejo rešitve. Dane jim bodo ideje, moč in energija, da to ustvarijo.
Podjetja bodo skupinsko sodelovala. Vsaka skupina bo izdelala točno določene izdelke, zaradi tega ne bo konkurence (ammmm ...?). Sami bomo proizvajali izdelke za svoje tržišče (in jih potem sami tudi kupovali?). Cene izdelkov bodo takšne, da bodo za vsakega potrošnika dosegljive (sliši se kot socializem!). Zelenjavo, sadje in meso si bomo sami pridelovali oziroma redili (Ni bilo to napisano že malo prej?). Denar bo krožil med prebivalci RS.
Te spremembe bodo težko sprejeli tisti, katerim denar največ pomeni. Vsi se bomo učili delat s srcem za dobrobit ljudem, živalim, rastlinam ter planeta Zemlje. (To bo pa res preporod! - In potem se vsi skupaj zbudimo iz sanj v kruto realnost.)
 Vir: www.numerologija.net/

Zabavala sem se, ni kaj :)! Lepe stvari nas čakajo torej dragi sodržavljani! Zakorakajmo brez skrbi v nov jutri brez denarja, ker ga itak ne bomo več potrebovali!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pesnik in njegova pesem, ki prebudita

Dan pričakovanja..

Sposodim si :)...