Sove - kdo jih ne bi imel rad?

Že dolgo časa me navdušujejo sove. S potiskom sov imam (skoraj) vse. Pižamo, torbico, denarnico,... V nastajanju sta še peresnica in toaletna torbica. Imam verižico s sovo - čeprav jo hranim in zapestnico s sovo ...  Če v kateri izmed trgovin vidim snežno kroglo s sovo, ne morem oditi, ne da bi postala lastnica krogle. Po omari imam polepljene risbe sov ... Škatlo polno takšnih in drugačnih okraskov sov, ki se tu in tam znajdejo na kakšni voščilnici, ki jo odpošljem ...
 
Danes pa sem se opogumila in eno naslikala z akrilnimi barvami. Namenjena je za darilo nekomu, ki sem ga uspela prepričati, da so sove najlepše živali na svetu :).
 

Narisati jo s svinčnikom je bil lahek del. Če jih že drugače ne rišem pogosto, se tu in tam najde kak otrok, ki bi želel biti poslikan v sovo in mu ustrežem. Bolj strah me je bilo barvanja.
 
Trenutno imam doma namreč samo tri različne akrilne barve, dve barvi za steklo in dve temperi. Vse ostalo sem pri čiščenju vrgla v smeti, ker je bilo že nekoliko zasušeno. Pa še zmeraj sem trdila, da z barvanjem pokvarim  narisane stvari in bila v to tudi prepričana.
Barv me je bilo tako strah, da sem ves čas spraševala mamo, če se ji zdi, da bo pasalo. In na srečo se je na koncu izkazalo da paše. Toliko, da se je ne sramujem.
 

In kaj pravzaprav predstavljajo sove?

Najglobljo modrost, skrivno znanje, prerokbe in sanje. Povezava z njihove energijo okrepi intuicijo in pomaga bolje razbrati značajske poteze ljudi.
Tisti, ki jim je blizu sovja energija, se za partnerja odločijo šele takrat, ko mu popolnoma zaupajo in z njim ostanejo do konca življenja.
Kdo jih ne bi imel rad ;)?

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pesnik in njegova pesem, ki prebudita

Dan pričakovanja..

Sposodim si :)...