Zakaj bi me moralo skrbeti?

Samo še jutri bomo sedli v klopi kot razred in se nato razšli.. 

Ne bo še konec naše poti na Gimnaziji Celje - Center, ker naš čaka še najbolj naporen mesec... Ki ga bo vsak doživljal drugače. Večino pa bo spremljal strah pred neuspehom in pa živčnost preden bomo dobili predse izpitne pole. Naši popoldnevi bodo najverjetneje zapolnjeni s sedenjem ob različnih učbenikih in zapiskih.. Ko bomo ponavljali snov, ki bi jo do sedaj morali že dobro utrditi.

Sama je še - priznam - nisem najbolje utrdila, saj se še nekako ne zavedam, da me točno čez 6 dni čaka prva pola, ki bo zame najtrši oreh. Pišemo namreč angleščino, ki mi je od zmeraj delala nekaj preglavic. 
Trdno odločena, da jutri začnem z zaresnim delom za predmete, ki so pred menoj, si bom pa danes še vseeno vzela nekaj časa zase. Konec koncev je nedelja in to ne kar navadna, temveč binkoštna.

Kljub temu, da nisem za maturo naredila kaj veliko (razen za matematiko) in da že dva tedna poslušam sošolke, ki so se doma učile, kako veliko snovi je in kako težko si je vse zapomniti, sem nekako pomirjena. Prvič zato, ker zaupam v svoje sposobnosti, da mi bo uspelo nabrati dovolj točk, da naredim maturo - omejitev pa tako ali tako nimam :).. Drugič zato, ker so me malo rešile seminarske naloge pri izbirnih predmetih (geografiji in psihologiji), pri katerih sem dobila 20 točk od 20-ih možnih in pa dobro odpisan esej pri slovenščini (upam, da se bo dober zdel tudi ocenjevalcema, ki ga bosta dobila v roke). In tretjič zato, ker vem, da ko bom naredila svoj del (torej ko bom ponovila snov), pride na vsto On, ki bo poskrbel, da se bo zame dobro izšlo =)... Zakaj bi me torej moralo skrbeti?

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pesnik in njegova pesem, ki prebudita

Dan pričakovanja..

Sposodim si :)...