Vikend & moški in zdravniki




Bog je z nami - nismo sami... 
Za nami je en vrhunski vikend z animatorji. Ja, saj vem, da vsako leto rečem da je bil presežek. Ampak letos je pa res bil! Toliko sproščenosti med nami.. Toliko pozitivne energije in tako malo oziroma nič grupiranja še ni bilo pa res nikoli.
Pogovori, ki smo jih razvili med odmori.. Ki prvič niso bili v smislu »šimfanja« koga, ampak o svetovnih problemih in vprašanjih, ki nas mučijo.. Kviz ki nas je po eni strani razdruževal, po drugi strani pa je bil zabaven in povezovalen (vsaj znotraj skupine..).
In na koncu popolnoma sproščena maša, nabita z energijo (kako ne bi bila, če smo pa pred tem nekateri obdelali naš železni repertoar bansov =P), polna smeha..
Noro res :)! Samo še Oratorij izpeljemo letos tako, pa smo zmagali na celi črti. 



Spet nečesa ne razumem...
To da so moški z zdravniki bolj tako tako in da zelo radi svojo bolezen potisnejo čim dlje stran, sem že dojela. Ampak to, da človek skriva 10 let napoved svoje zdravnice koliko let življenja mu preostane… Seveda pod pogojem, da začne zdravo živeti… In tega nikomur ne pove, poleg tega pa živi kot da ne bi bilo nič.. Ne ne morem dojeti ali bi ga vrstila med močne osebnosti, ker je lahko vse to preživel sam.. Ali bolj med strahopetce, ker ni zaupal niti najbližjim.. Dokler ni bolezen postala tako očitna.. da jo je nemogoče skrivati. da je bil čas da prizna, da ga čaka samo še kakšno leto ali dve, če bo imel srečo.. Ne, tega ne bom nikoli razumela, zakaj…Čakajo na zadnje trenutke da se spravijo na resne preiskave?

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pesnik in njegova pesem, ki prebudita

Dan pričakovanja..

Sposodim si :)...