Novo leto, nove misli ;)

Tiste prejšnje stene sem se že pošteno naveličala. In ker se mi je v tem času zopet nabralo nekaj misli, ki so mi všeč.. Sem stare potrgala dol in si pred oči nastavila nove ;)... 

Pomembno je znati ob sebi obdržati ljudi, ki nas dopolnjujejo...  Tale je že stara.. In je bila na steni že prej. Ampak včasih žal v trenutku pozabim na to..

If you're brave enough to say goodbye, life will reward you with a new Hello. (Paulo Coehlo) Vsekakor bi v letošnjem letu mogla reči še kak Adijo.. 

We all start as strangers... Da sama sebe malo opomnim, da je potrebno dati vsakomur priložnost, da iz neznanca postane  vsaj znanec :).

Vsako življenje je na začetku zmeda. In ko pogledaš nazaj.. Ena ogromna lepota!  Zato se splača vztrajati..

Včasih, ko nismo dovolj pozorni, se lahko preprosto izgubimo. Stara, a resnična!

Wanting to believe the best about people doesn't make it true. (Dr. House) On ma pa včasih tko resnične! Ljudi si včasih res kujemo v zvezde in jih vidimo v boljši luči, kot so.. Ampak to še res ne pomeni, da takšni tudi v resnici so.

I believe that marriage isn't between a man and woman; but between love and love.. (Frank Ocean) 

If you don't understand my silence, how will you understand my words? V družbi nekoga se moraš sproščeno počutiti tudi, ko vlada tišina. Kajti tudi tišina lahko veliko pove, če ji le znamo prisluhniti.

The scariest thing about distance is you don't know whether they'll miss you or forget about you. (The Notebook) 

If it weren't for the mistakes I've made, I wouldn't be where I am today.  Iz napak se učimo in skupaj z njimi rastemo :). Kdor tega ne razume...

Želim si, da prideš kdaj zopet po poti,
ki nima križišča in vstran ne zavija. (Feri Lainšček)


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pesnik in njegova pesem, ki prebudita

Dan pričakovanja..

Sposodim si :)...