Iskali so (ste) .... (2)

Odkar sem prejšnji mesec napisala prvo takšno objavo.. Dokaj redno preverjam besedne zveze, ki so brskajoče po internetu pripeljali do mojega bloga. In nekatere preprosto moram komentirati [ja, imam sindrom "nemorembititihoinneizrazitisvojegamnenja"]... 
Poglejmo tanajbolj zabavne, zanimive, običajne preteklega meseca.

Molitev za pravega fanta -> za vsako stvar obstaja molitev... tudi za to, da se nekoč prikaže tisti pravi fant... ampak pazi, da pri tem ne boš preveč pametna :)! - moja se je že uresničila in je ne potrebujem več, ker imam konec koncev najboljšega fanta na svetu..

Ljudje res nismo zmožni resnične ljubezni? -> o tem pa nisem nikoli razpravljala tukaj. Verjetno res niso vsi ljudje zmožni tega čustva.. Vsekakor pa se najde nek odstotek ljudi, ki so zmožni. In ko najdeš v množici takšnega, ki to zna in deli s teboj, se tvoj svet spremeni v raj.. Samo obupati ne smeš :)..

Ko se dve osebi sanjata -> sta najverjetneje zaljubljena? 

Sanjati resničnost -> zakaj bi samo sanjal resničnost, če jo lahko v vsej polnosti zaživiš? Noben zamujen trenutek se nikoli ne vrne.. 

Življenje je vrtiljak -> je, metaforično.. In pomembno je, da čim bolje izkoristimo trenutke, ko se nahajamo na najvišji točki. Ob tem pa moramo skrbeti tudi za to, da so ljudje, ki jih imamo radi čim večkrat in čim dlje na najlepši poziciji.. Če je le v naši moči. [Grozen občutek je namreč, če ne moremo storiti nič, čeprav bi želeli..]

Lepe misli zvestoba -> ne spomnim se, da bi kdaj kakšno napisala. Definitivno pa še kako verjamem v to vrednoto, čeprav naj bi le ta v današnjem času izginjala.. (bolj slovnično pravilno in lepše zveneče pa bi vsekakor bilo: lepe misli o zvestobi..)

Faith -> osebna se lahko močno razlikuje od tiste, ki jo učijo v Cerkvi.. a je še zmeraj vera :).. močna.

Nebesa so resnična -> nekega dne bomo vsi imeli priložnost, da izvemo.. 

Lepe misli o knjigah -> najdeš v knjigah ;)... Sama si ne predstavljam življenja brez branja.. Kako bi potem spoznavala svetove, ki jih sama nikoli ne bom doživela? 

Določanje časa v preteklosti -> po mojem mnenju koristno samo za arheologe, zgodovinarje,... za druge pa naj raje velja, da je najbolje izkoristiti sedanjost... kakršna se nam pač ponuja

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pesnik in njegova pesem, ki prebudita

Dan pričakovanja..

Sposodim si :)...