Iskali ste (3)..

Bi me moralo skrbet? -> odvisno kaj.. Ampak za večino stvari, se ne itak ne splača. Tolikokrat si to govorim, pa tolikokrat tega ne upoštevam.

Birmanska vprašanja -> so lahko zelo zabavna.. Posebej takrat, ko jih sprašuješ in slišiš mnoge cvetke in se veliko novega naučiš :).. Pa imamo pri nas res samo ožji izbor pomembnejših vprašanj, medtem ko drugod po župnijah nimajo toliko sreče.

Kdor čaka dočaka -> če le nekaj zato naredi sam. Nič nam ne pade z neba popolnoma brez truda..

Ko je konec ljubezni -> je grozno boleče... Ampak čez čas se pobereš in spoznaš novo ljubezen ;)..

Ko moraš nekatere ljudi pustiti za sabo -> je tudi boleče.. Včasih pa nujno potrebno in ti olajša življenje. Zakaj bi vztrajal v odnosih, kjer ni spoštovanja, zaupanja in veselja?

Nariše morsko deklico -> kdo? Nariši jo sam :).. Šele zdaj mi je postalo jasno, zakaj s tem "geslom" prideš do bloga.. Naredila sem voščilnico z morsko deklico... [ki pa naročniku ni bila všeč..]

Ne obljubljaj -> koliko lepše bi bilo, če ljudje ne bi obljubljali stvari, preden dobro premislimo, ali je izpolnitev v naši moči... Ker ko nekaj pričakujemo in se tistega veselimo, pa ne doživimo - je to tako boleče...

Okras mačka -> mačke so mnogo lepše žive :).. Pa še nikoli ti ni dolgčas z njimi...

Pavček o času & Pavček spet in spet -> Pavčka pa res prebiram spet in spet :)..

Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu – rama ob rami –
svetloba z nami.


Sanje o kokoših -> ne, nikoli jih nisem sanjala, ker jih ne maram. Sploh.

Simona+sanje+blog -> si malo matematika in je tvoja najljubša računska operacija seštevanje? Drugače lahko vpišeš te tri besede tudi brez plusov in ti bo našlo moj blog :)..

V ljubezni je dovoljeno vse -> čisto vse pa res ni dovoljeno.. Marsikdaj se je potrebno čemu odreči, dosegati kompromise, preseči samega sebe in delovati v dobro obeh.. Le tako dosežemo neko vredno stopnjo odnosa.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pesnik in njegova pesem, ki prebudita

Dan pričakovanja..

Sposodim si :)...