I say alcohol, you say... Alcohol!

Zapis iz dne 16.3.2012
 
Sms, ki sem ga pred petimi minutami poslala sošolki Nastji, se je glasil: "Mozolj ni bel, ampak roza!" Začuda je bil tudi popolnoma pravilno napisan in črkovan (kot tudi tale zapis =D).

Torej.. Še vedno sem sposobna treznega razmišljanja! No, dokaj... Ko smo še sedele pred Kubo se mi je nekajkrat malo zapletlo.. In besede niso prišle iz ust v obliki, ki sem jo želela... In trikotniki.. No, ni se mi zdelo, da so lahko tudi trikotniki pravokotni. Ker so trikotniki lahko pač samo.. No, saj veste.. Trikotni!

Sošolci, ki plešejo na maturantskem plesu, so imeli danes ob 11 h generalko na Golovcu.Ostala nas je torej le peščica, ki ne plešemo. Najprej sem imela namen oditi domov, pa se mi ni dalo in sem Nastji ponudila spremstvo v Polonco (trgovino z nogavicami - takšnimi in drugačnimi!), pa sta se nama pridružili še Jera in Nives, ki sta bile prav tako namenjeni v Polonco (ampak ne isto kot midve z Nastjo!). Ko smo končale z nakupini pa se je porajala ideja o KAVI v Kubi. Priznam, najprej nisem nameravala iti, ampak sem se na koncu le odločila, da grem.

Naročile smo 3 kave (različne!) in en koktajl (Sex on the beach) - za Nives. Ker je bil tako zelo mamljiv, sme Nastja in jaz preprosto morali poskusiti. Jera pa je v Nastjinih očeh razbrala neutolažljivo željo po alkoholu in naročila še en Sex on the beach, ki sme si ga z Nastjo razdelili. Ostalo nam je še veliko časa in Nives se je odločila poskusiti še kaj drugega in si je naročila še en koktajl. Bil je bel in penast. Pa kokos je bil notri in je bil božansko dober! In je Jera (za katero je Nastja ugotovila, da ima sindrom Božička, ali kot sem sama kasneje bistroumno ugotovila, sindrom velikonočnega zajčka, ker je Velika noč pač bližje kot božič) naročila tri dodatne bele-penaste-kokosove pijače. V njih pa je bil osnovni alkohol popolnoma drugačen od tistega v prvi pijači...

No in čisto na koncu (nekaj minut pred odhodom) se je Nives spomnila, da bi poskusila še kaj.. Pa je natakarica prinesla BOŽANSKO ZELEN koktajl.. In ker je bila panika zaradi odhoda njihovih vlakov in ker se nam je zdelo, da se Nives muči z eksanjem, smo ji prijateljsko pomagale..

Mislim, da se od sedaj naprej ne bom več upirala petkovim vabilom na kavo. Konec koncev nas do konca poti loči le še 10 tednov!
Če sem včasih trdila, da alkohol ne sprosti človeka, od danes naprej trdim drugače (kar pa še vseeno ne pomeni, da nameravam postati kronični pijanec!). Alkohol te definitivno sprosti in sproži smejalne mišice, ker se ti zdijo smešne stvari, ki v resnici sploh niso smešne!!

P.S.: Edina stvar, ki priča, da sem malo v rožicah so zelo razširjene zenice :)..

Vir slike

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pesnik in njegova pesem, ki prebudita

Dan pričakovanja..

Sposodim si :)...